Kaksi salaisuutta stressistä

Kaksi lempeää salaisuutta, joiden avulla alennat stressitasoasi vain viidessä minuutissa

Opetan sinulle 2 SALAISUUTTA mikä auttaa stressiin heti

Tämän maksuttoman minikurssin avulla opetan sinut nauttimaan lempeästi hetkestä itsesi ja oman hyvinvointisi kanssa. Näiden ohjattujen hetkien avulla nautit ja lopetat suorittamisen. Tällä minikurssilla paneudumme stressin ytimeen.

Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastaukset minikurssin avulla:
 
Mikä stressaa?  
Mitä se voi aiheuttaa?  
Miten voit vaikuttaa siihen?  
Miten resetoit stressitilan nopeasti vain 5 minuutissa?
Miten alat palautumaan helpommin työpäivän jälkeen?
Miten alat lievittämään stressiä joka päivä tehokkaammin? (Yhtäkin harjoitusta tekemällä lasket jo stressitasoasi.)
Miten opit tuntemaan, että kehosi rauhoittuu?
Miten ja miksi on tärkeää tuntea kireydet omassa kehossa ja miten opit rentouttamaan itseäsi?
Miten saat stressitasoa laskettua oman työpöytäsi äärellä?  

Opetan sinulle 2 SALAISUUTTA miten saat kehosi eroon stressistä heti!  Mielesi rauhoittuu, kroppasi rentoutuu ja samalla se myös vetreytyy. 

KURSSIN RAKENNE

“Parasta: Rentoutuminen, pienten liikkeiden suuri vaikutus, asiantuntemus.”

Asiakas

"Liikkeiden yksinkertaisuus. Niitä on oikeasti aika helppoa ujuttaa mukaan arjen keskelle. Ohjaajan positiivinen ote kurssin vetämiseen."

Asiakas

“Parasta: Vinkit niin pieniä, helposti tehtäviä ja lähes missä vain. Sinun miellyttävä ohjaustapasi ja äänesi. Laadukkaat videot.”

Asiakas

Stressiä emme aina voi välttää, mutta voimme vaikuttaa siihen!

Eveliina Rusi

hyvinvoinnin oppaasi

Hei!
Olen sinun kumppanisi ja valmentajasi, kun haluat lieventää ja jopa päästä eroon stressistä.  Opiskelin nuorena media-alaa ja tein töitä tv-maailmassa. Rakastin työtäni ja työyhteisöä. Työajat olivat kuitenkin hyvin epäsäännölliset. Työ oli hektistä. Minut irtisanottiin, kun Nelosen uutiset-ohjelma päätettiin lopettaa.

 
Olisin voinut stressata silmät päästäni. Mutta päätin ottaa haasteen mahdollisuutena. Minulle tuli mahdollisuus miettiä, mitä haluan vielä elämältä ja minkälaista työtä haluan aidosti tehdä. Tv-maailma oli nähty. Halusin siirtyä hyvinvoinnin pariin. Halusin tarjota hektisyyden sijaan rentoutta ja rauhoittumista.  

Opiskelin koulutetuksi hierojaksi, jotta minulla on konkreettinen ammatti ja taito auttaa. Keho kokonaisuutena kiinnostaa. Viiden vuoden aikana olen kouluttanut itseäni paljon ja asiakkaani ovat saaneet paljon apua oireisiinsa työskennellessään kanssani.


Minulla stressi oireilee mm. purennan (ja pinnan -heh- ) kiristymisenä. Stressiin ei ole vain yhtä syytä, kuin ei ole yhtä autuaaksi tekevää tai kaiken parantavaa asiaakaan. Minä olen saanut apua tästä! Sen takia haluan kertoa tämän myös sinulle. Toivon todella, että sinä saat apua.

Usein kysyttyjä kysymyksiä minikurssista:

Mitä kurssi maksaa?

Sehän tässä parasta onkin, kurssi on maksuton. En kuitenkaan lupaa että se on maksuton ikuisesti, joten nyt kannattaa ilmoittautua mukaan.

Sitooko osallistumi-
nen minua mihinkään?

Ei sido. Minikurssilla kerron ne asiat, jotka olen luvannut. Minikurssin jälkeen annan sinulle lisätietoja, mikäli haluat ottaa stressiä haltuun enemmän.

Kuinka pitkä kurssi on?

Minikurssi kestää 3 päivää ja materiaali on käytössäsi kolme kuukautta.

Tarvitsenko jotain teknisiä laitteita osallistuakseni kurssille?

Et. Tarvitset vain sähköpostiosoitteen sekä kännykän, tableltin tai tietokoneen. Ja tietysti internet yhteyden. Siinä kaikki.

LATAA ITSELLESI MAKSUTTA